Girl crushes #1

Emma Watson 1
Eindelijk weet ik hoe het heet. Ik dacht dat het weer een raar dingetje van me was (heb ik wel vaker) of dat ik misschien toch bi ben. Maar nee. Ik heb girl crushes, that’s it. Hoe ik daarachter gekomen ben? Jenna Marbles is de schuldige. Jenna maakt vlogs die soms ernstig herkenbaar zijn, zo ook haar vlog over girl crushes. Dat is het! Ik heb dus ook girl crushes, en niet twee of drie, maar veel. En het aantal blijft stijgen.

Maar op wie heb ik dan girl crushes? Nou maak je geen zorgen, niet op jou. Mijn girl crushes moet je zoeken bij bekende mensen, voornamelijk actrices (lees verder voor een selectie). Ik weet niet wat het is en wanneer ik iets moet bestempelen als een girl crush. Het is niet dat ik vlinders in mijn buik krijg of zo. Ik kan een film willen zien doordat een bepaalde actrice erin speelt. Ik kan genieten van haar mooi-heid, of stem, of gedrag. Of alles bij elkaar.

Voor mij zijn er twee soorten girl crushes. 1: pure schoonheid. 2: ik wil eigenlijk de vrouw in kwestie zijn, ze is gewoon zo léuk! Doel: in elke categorie een selectie maken van drie crushes.

Categorie 1:

Emma WatsonEmma Watson. Haar accent, haar uiterlijk, haar korte haar, haar lach, haar sproetjes. Potverdikkie álles aan haar is zó mooi en lief en schattig. Ik wil haar vertroetelen en opeten (figuurlijk dan hè, ik ben geen kannibaal).

Yvonne StrahowskiYvonne Strahovski. Holy freakin’ macaroni. Nog zo iemand waarvan m’n mond open valt. Zij is als het ware pure schoonheid mét nog ietsje meer. Ik denk dat het haar uistraling is. Lief maar ook stoer.

Audrey TautouAudrey Tautou. Net als Yvonne, schoonheid met nog iets extra’s. Alleen Audrey is nóg iets bijzonderder. Bij Audrey is het liefelijk-heid, of iets dergelijks.

Categorie 2:

Emma StoneEmma Stone. Emma is niet per se enorm mooi, maar ze is gewoon zo léuk. Haar uitstraling, haar lach, haar stem (ik heb iets met stemmen…), haar rode haar, de karakters die ze speelt…

Kristen StewartKristen Stewart. Ook Kristen vind ik niet per se mooi. Vooral op foto’s zie ik het niet. Op bewegend beeld daarentegen… En ze is lekker stoer, in real life. Haar kleding is tof, met sneakers je award ophalen is tof, haar awkwardness is tof. En ook Kristens karakters zijn altijd geweldig (Bella uit Twilight niet meegerekend dan, dat is een dode doos, maar dat is niet Kristens schuld).

Ellen PageEllen Page. Haar hóófd is gewoon zo leuk. De uitstraling, het ondeugende, het jongetjes-achtige.

Oké, die selectie hierboven was zó moeilijk om te maken dat ik besloten heb dat dit deel 1 is van mijn girl crushes. Wordt dus nog vervolgd!

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s