Ik wil jullie graag iets geven…

In deze blogpost ben ik mijn meest zoetsappige, gevoelige, hippie-ige ik. And I don’t even care. Ik ben een meisje vol liefde en dat wil ik graag met jullie delen. En ik hoop dat jullie me daar een beetje bij helpen! Door het te ontvangen, door het te omarmen of door mee te helpen de liefde te delen. Laat je horen! Of niet, dat is ook goed. :)

Wat is het een rare week geweest. Er is iets verschrikkelijks gebeurd, iets dat bijna niet te bevatten is. Het komt opeens zo dichtbij allemaal, maar het is toch zo ver weg dat het gewone leventje ook gewoon door gaat.

Er is veel ellende in de wereld, altijd. Dagelijks overlijden duizenden mensen terwijl dat niet nodig is. Door armoede, ziekte, geweld… noem de redenen maar op. Dit doet mij pijn, altijd wel een beetje. Deze week is dit gevoel een stuk heftiger. Dat komt door de beelden en de media, doordat het zo dichtbij komt, doordat het verdomme niet nodig was. Rampen gebeuren en het is kut, maar meestal is er niet direct iets aan te doen (denk aan een ongeluk of een natuurramp). Nu is er weer iets vreselijks gebeurd en deze keer had het echt niet gehoeven. Dat laatste is waardoor het bij mij nog een beetje (heel veel) meer pijn doet.

Ik ben een gevoelig meisje en het zien van ellende doet mij pijn. Deze hele week doet dus ook een beetje pijn. Maar ik heb ook iets anders gezien: liefde, heel veel liefde. Zelf zit ik vol liefde, altijd, en als er dan zoiets gebeurt en het hele land is geschokt en verdrietig, dan wil ik al mijn liefde eruit gooien. Naar jullie! Naar iedereen dit leest, naar iedereen die een beetje liefde kan gebruiken. Ik weet het, het zijn maar woorden en het is maar een foto, maar het is iets.

Liefde 2

De vliegramp is simpelweg de aanleiding voor mijn versterkte gevoel, maar deze liefde is voor iedereen. En als ik iedereen zeg, bedoel ik ook iedereen. Pak het, hou het vast, zet een glimlach op je gezicht! Alsjeblieft, het is voor jou!

Deze blogpost is een klein beetje voor mij, maar vooral ook voor jou. Ik klink misschien als een tree hugging hippie, maar ik meen het wel. Ik hoor het heel graag als je dit gevoel met mij deelt en als je dit gevoel misschien met anderen wilt delen. Ik wil zoveel mogelijk mensen liefde sturen! Als je dat liever niet doet, de liefde in stilte wilt ontvangen of dit alles het liefste gewoon negeert: het mag allemaal!

Liefde! :)

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s