Tag tuesday: 15 dingen die niemand vraagt

koala

Deze tag kwam ik tegen bij Kelly en ja, deze leek me leuk om in te vullen! Ik vind Kelly’s blog trouwens erg tof. Ze is even oud als ik (23), maar haar leven is compleet anders dan het mijne: Kelly heeft een kindje en is inmiddels verloofd. Hoe bijzonder is dat eigenlijk? Ik vind het tof! Maar goed, die tag dus. Lees mee over shampoo jatten, in de bosjes poepen en SpongeBob-porno…

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Ik begin de tag meteen met moeilijk doen, want: mijn kledingkast heeft geen deuren! Ik heb een vaste kast die bestaat uit twee delen. Beide kunnen worden ‘gesloten’ met een gordijn. Ze sluiten alleen niet erg mooi aan en tsja, ze staan dus eigenlijk altijd open.

IMG_0505

2. Neem je miniflesjes shampoo (e.d.) mee uit hotel?
Ehm, weet ik niet? De laatste keer dat ik in een hotel sliep is 5 jaar geleden en dat was meer een soort hostel. De keer daarvoor in een hotel (en de enige keer, ja serieus) is inmiddels 14 jaar geleden. Like, what?! Yep. De vraag is dus: zóu ik ze meenemen? Ik weet het eigenlijk niet. Ik zou het sowieso niet doen ‘omdat het gratisj is’ -waarna het jaren ligt te verstoffen in een vies badkamerkastje, ofzo-, dat vind ik eigenlijk een beetje heel erg onnodig. Maar als er een flesje open is en ik vind het prettig spul… tjsa, waarom niet?

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Daar ben ik dus serieus veel te erg een schijterd voor. Naast de angst om betrapt te worden, zou zoiets enorm tegen mijn natuur in gaan. Het is toch vandalisme, diefstal… nee, voelt niet goed!

4. Gebruik je to do lijstjes?
Ja, af en toe. Als ik een aantal klusjes heb die ik moet gaan doen op een dag, dan is het echt een must. Anders gebeurt er meestal niets! To do lijstjes volledig afstrepen gebeurt overigens bijna nooit, maar ik ben er wel iets beter in geworden. Een motivatie daarvoor zijn de to do lijstjes en plogs die soms voorbij komen op Cynthia’s blog (KIJK DAN, kijk wat ze voor 10:30 al gedaan heeft, holyshit). Cynthia is mijn lijstjeskoningin, zij kan zó veel doen op een dag!

5. Heb je sproeten?
Yep, ik heb een licht huidje dat heel snel verbrandt. Ik heb ook aardig wat moedervlekjes, overal en nergens. *Loopt naar de spiegel.* Eigenlijk valt het nog wel mee qua sproetjes. Ik kom dan ook maar weinig in de zon eigenlijk, don’t like it! Toch ontdek ik er een paar op mijn neus!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
JA DUH. De ‘leukste’ herinnering is in de Ardennen. Daar was ik met school (ik was 16) en we gingen een nacht in de buitenlucht slapen. Daar was dus niets, ook geen wc. We moesten dus zelfs POEPEN in de bosjes. Dat heb ik gelukkig niet hoeven doen (want meisjes poepen niet), maar gottegot wat een avonturen!

mol

7. Hoe groot is je bed?
Mijn bed is 1,40 meter breed en halfhoog. En hij kraakt ont-zet-tend. Ik heb dat good old stalen bed van Ikea dat iedereen heeft (maar de mijne is een stuk verlaagd). Als ik ga verhuizen ga ik er sowieso een laag bed van maken!

8. Ben je lui?
Dat weet ik dus niet zo goed. Ik ben een enorme uitsteller (van alles: opstaan, studie, huishouden, to do dingen…), maar is dat hetzelfde als lui zijn? Op mijn werk ben ik bijvoorbeeld absoluut niet lui. Los van werken dus, ben ik in ieder geval niet een heel beweeglijk persoon. Sommige mensen kunnen niet stil zitten als ze even niets te doen hebben of niets hoeven te doen. Nou, ik kan je vertellen, niets doen kan ik heel goed!

lazy garfield

9. Is er iets waar je je nu aan ergert?
Nou, toen ik deze tag gisteren even door las ergerde ik me nogal aan de enorme fruitvliegjesinfasie die aan de gang is, maar vandaag hebben ze zich verstopt! Op dit moment vind ik het feit dat het inmiddels bijna etenstijd is nogal irritant. Ik heb het schrijven van deze blogpost toch zeker een uur uitgesteld en ik ben er weer veel langer mee bezig dan ik dacht. Dat komt omdat ik mij niet goed bewust ben van wat ik doe. Ik ben zo weer afgeleid, surf rond op blogs, kijk een YouTube video, soms knipper ik alleen een keer met m’n ogen en hop, we zijn een uur verder. Dat is wel iets waar ik me aan erger soms, aan mezelf dus. Ik probeer bewuster te zijn van wat ik doe of ga doen, misschien moet ik ook dat eens op gaan schrijven… Als iemand tips heeft, let me know!

Fruitvliegjesupdate: nope, they’re back goddammit.

10. Kauw je op pennen/potloden?
Nee, niet echt. soms hangen ze wel in de buurt van of inderdaad ín mijn mond haha. Ik kauw er niet op though.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nope! Ik wist niet eens dat dat bestond geloof ik.

russell

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nou, toevallig van de week nog, maar dat is zeldzaam! Nu kwam het omdat de tv iedere dag aan stond voor de Tour en tijdens het eten keek ik dan een comedy (want ja, de tv staat toch aan!). Maar eigenlijk kijk ik nooit tv, ik zap dus ook nooit. En dan vallen de tekenfilms toch al snel weg. Toen ik nog thuis woonde en social media nog niet bestond (ja, die tijd was er ooit…), keek ik wel veel tekenfilms. Mijn favoriet was Spongebob Squarepants of course!

spongebob

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Soms wel ja, maar meestal niet. Vroeger had ik een beetje OCD en toen deed ik wel dat soort dingen.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
OEH, lastige. Ik heb namelijk altijd iets van geluid op staan in huis, meestal de radio. Maar soms doe ik inderdaad wel random dansjes! Vroeger danste ik op redelijk hoog niveau, ik zou het weer vaker moeten doen!

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Theoretisch gezien wel ja, maar ik heb het nog nooit gedaan.

De meest random tag ooit, dit! Zo kom je nog eens wat gekke dingen te weten… Misschien verzin ik zelf wel een keer een deel 2 haha. Neem deze in ieder geval gerust over. Laat je het dan even weten? :)

 

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s