Festival time!

Yes, het is weer zover! Zoals ieder jaar ga ik ook nu weer naar Haldern pop. Haldern is een kleinschalig festival (ca 6000 mensen) in Duitsland (bij Arnhem) waar alles mag, niets hoeft en waar de line-up doorgaans saai genoeg is om in volledige chill modus te komen! Ik ga ieder jaar met een groep mensen, ooit ontstaan vanuit een forum. Toen ik eens een jaar oversloeg (2011) had ik het gevoel dat ik echt heel veel gemist had. Ieder jaar zijn er weer de oude grapjes en er komen altijd weer nieuwe grapjes bij. Prachtig is dat!

Schermafbeelding 2014-08-06 om 23.49.59

De line-up van Haldern is eigenlijk niet echt mijn ding. Ik vind het gewoon meestal niet zo spannend of catchy! Maar dat maakt geen klap uit, het gaat daar echt om de fun er omheen. Twisterkampioenschappen, barbecuerommel en knakworstjes als ontbijt, de biergarten, “Wie ben ik?” en de altijd veel te warme en te kleine spiegeltent.

Toch zijn er een paar artiesten die me wel tof lijken! Helaas heeft George Ezra afgezegd (vond z’n nieuwe liedje net leuk worden na het te vaak gehoorde Budapest), maar wat komt er dan wel? Zie hier een paar video’s! Allereerst de geweldige Hozier.

Dan Sam Smith. Ik kan Stay With Me NIET meer aanhoren en een hele cd is me iets teveel kattengejank. Oké dat zeg ik misschien een beetje te snel, want ik heb z’n album pas één keer geluisterd. Maar goed, Sam heeft een paar leuke hitjes (Latch!), een toffe stem en ik ben benieuwd naar zijn optreden.

Nick Mulvey was ooit te gast bij 3fm en ik vond het wel leuk. Toen won ik zijn cd bij een spelletje, ook op 3fm. Dus die heb ik regelmatig geluisterd en daarna bleek hij ook nog op Haldern te komen! Het is niet enorm spannend, maar wel heerlijk relaxt.

Ah, het wordt weer fijn! (Of het weer ook fijn wordt is nog even de vraag…) Vandaag (donderdag) begint het hele feestje en zondag ben ik (als het goed is dan) weer thuis. Ik heb inmiddels drie batterijen voor mijn camera, dus als ik er zin in heb ga ik vloggen!

Paupers nach Haldern pop 2014, das geht ab!

 

Advertenties

2 comments

  1. Yeaaahh baby, ik heb er zin in! Jouw favorieten staan ook hoog op mijn te-zien-lijstje :) en ik ben vereerd dat mijn achterkant op je blog staat, haha! Bis morgen! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s