Update: ik ben verhuisd!

Update collage

Bijna twee weke… eeh maanden geleden schreef ik in een update over mijn verhuisplannen. Ik had heel wat tijd nodig om alles in te richten en daarna begon studie weer volop. Ondertussen had ik een Pretty Little Liars-verslaving en was er dus even geen plek voor iets anders (first world problems!). Tijdens deze weken wende ik aan mijn nieuwe plekje en dat ging wonderbaarlijk makkelijk! Ik voel me thuis. Tóch was het een beetje gek. Dat merkte ik aan mijn ritme. Niet alleen qua slapen, maar qua alles. Bepaalde dingen doen, gewoontes, de vaste dagelijkse dingen… alles was een beetje in de war! Alles om me heen ging een beetje sneller dan ik wilde, denk ik.

Maar ik ben er weer hoor! Studie is in volle gang, maar mijn rooster is elke dag hetzelfde en het vak dat ik nu volg is niet heel stressvol. En dat vind ik fijn :). Voor de geïnteresseerden: ik maak momenteel ieder dag zalfjes, drankjes, druppeltjes, zetpillen, klysma’s… Dat verklaart het operatiekostuum op de foto hierboven. De afgelopen weken kwamen de blogkriebels helemaal terug en achter de schermen ben ik al lekker bezig! Ik heb genoeg inspiratie, maar dat moment om echt weer iets online te gooien… dat voelt een beetje als een drempel die ik steeds van me af duw.

Bij deze stap ik over die drempel! Ik mis het bloggen, het schrijven, het exciting gevoel van iets nieuws online gooien en zien dat er daadwerkelijk mensen langs komen om te lezen. Vind ik leuk! Terwijl jullie dit lezen, schrijf en monteer ik achter de schermen verder. Ik kan jullie alvast vertellen dat er nog een of twee video’s aankomen, een heel verhaal over mijn eetpatroon, een food diary van een dag waarop ik veganistisch at en natúúrlijk komen er weer 10x leuke dingen-posts en ga ik dingetjes van mijn nieuwe huisje laten zien. Ik wil zeker een roomtour gaan filmen, maar dan moet het hier eerst ècht af zijn. Dat kan nog een paar weekjes duren!

Tot heel snel op Miesemuis.

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s