Wie is miesemuis?

Miesemuis in het heel kort: Michelle, 23, student, Groningen, beetje gek.


Miesemuis iets minder kort

Collage1Dat zijn een heleboel miesemuizen. Beter veel kleintjes dan één hele grote?

Soms ben ik een beetje gek, sarcastisch, maar in mij schuilt een heel lief en caring meisje. Soms voel ik mij wereldvreemd, maar meestal besef ik snel dat ik daar niet de enige in ben. Ik ben wel eens onzeker over mezelf, maar ik denk steeds vaker fuck you als mensen niet accepteren wie ik ben of te snel oordelen. Maar ik ben dus eigenlijk gewoon heel lief hoor! Toch hou ik daardoor erg van bloggers: volgens mij zijn die allemaal een beetje gek. Sorry als je je nu aangesproken voelt!

Ik heb dromen over mooie reizen en wil iets doen voor de wereld. Misschien kan dat via mijn huidige studie farmacie, misschien via een andere weg. Ik zie wel! Ik heb zo mijn idealen, maar sta open voor alles en iedereen. Bekijk dingen altijd van meerdere kanten dan alleen de makkelijkste. Ik heb een hekel aan oordelen en pesten. Ik ben dol op de liefde, knuffelen, lachen en muziek.

Likes: dat ding dat een computer heet, want daarop heb ik internet, YouTube, blogs, films, series en games. Verder: de natuur, dieren, positief zijn, funky socks, knuffelen, concerten, festivals, vriendjes en vriendinnetjes, koken, Oreo, chips, pindasaus, alles met karamel (of gewoon in het kort: eten).

Dislikes: oordelen, negativiteit en pesten. Verder: de bioindustrie, champignons, de zee, direct zonlicht en het donker.

Maar waar gaat mijn blog nu eigenlijk over? Die vraag vind ik altijd moeilijk om te beantwoorden. Ik denk niet dat er geen volledig antwoord bestaat, want ik schrijf echt over van alles. Ik schrijf over wat ik leuk vind, over mijn interesses, over heel random onderwerpen… Soms gaat het over de meest onnozele dingen, soms is het wat serieuzer. Af en toe maak ik plogs en vlogs en ik verzamel de leuke dingen die ik tegenkom in mijn leventje en op internet. Hier en daar komt mijn innerlijke nerd naar boven en op andere momenten ben ik heel erg groen. Groen? Niet letterlijk natuurlijk, maar qua eten, producten, natuur… dat soort ongein.

Volg me op twitter en instagram! Beide: @michellewijma. Ook kun je me volgen op Bloglovin’, mijn Facebook pagina liken en je abonneren op mijn YouTube kanaal. Alle links vind je rechts (no pun intended) en het is állemaal gratis. Woah!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s